luni, 28 mai 2012

FINALA LA RUGBY TAG LA BARLAD

La sfarsitul saptamanii va avea loc la Barlad etapa finala la rugby tag ciclul primar. Si-au anuntat participarea 6 echipe printre care si echpa scolii nr. 9 din Barlad. Le uram succes tinerrilor rugbysti.

luni, 14 mai 2012

LOCUL II PENTRU LICEUL PEDAGOGIC.

Echipa de rugby in 7 a liceului barladean a terminat faza finala  din cadrul O.N.S.S. pe locul II fiind invinsa de Colegiul Transilvania din Brasov ( 43-38). Felicitari pentru rezultat si asteptam la anul titlul national.

LOCUL III LA FINAL.

Echipa U19 de la C.S.S. Barlad a obtinut in final locul III la Turneul Final terminand meritoriu o competitie la care au fost si ghinionisti. In meciul doi au suferit o infrangere in fata C.S.S. Baia-Mare( 13-17) iar in meciul trei au invins C.S.S. Focsani(31-8). Felicitari.

marți, 1 mai 2012

ESEC CU GUST DE VICTORIE

Astazi a debutat Turneul Final la nivel U19. Echipa C.S.S. Barlad a pierdut in fata C.T.M.R.T.F. Bucuresti cu scorul de 13-10 dar sunt invingatori in ceea ce priveste evolutia tehnica a  jucatorilor, atitudinea si spiritul de sacrificiu . Rezultatul e cu atat mai remarcabil cu cat echipa bucuresteana a fost compusa din jucatori de la patru cluburi iar noi am demonstrat inca o data ca scoala de rugby barladeana nu se preda. Urmeaza meciul de miercuri cu C.SS. Baia-Mare de la ora 9.30. Felicitari baieti si nu uitati suntem mandri de voi. Hai Barladul!