marți, 31 martie 2009

DE CE RUGBY? (II)

Sub aceasta intrebare continuam seria materialelor ce doresc sa vina in sprijinul promovarii practicarii rugbyului in randul copiilor si tinerilor. Daca saptamina trecuta v-am prezentat Codul de onoare al jucatorului de rugby ,in articolul de astazi va prezentam parerea celui ce incearca la nivel national sa sustina dezvoltarea acestui sport , Directorul National de Dezvoltare din cadrul Federatiei Romane de Rugby, d-l Florin Matei :

" De ce RUGBY?!

Rugby-ul ne invata pe toti, dar in special pe tineri,cum sa apreciem valori esentiale precum respectul fata de adversar,fata de regulile unui joc,fata de decizia unui arbitru.Rugby-ul ne invata ca VICTORIA nu este neaparat un trofeu obtinut,ci munca asidua din spatele acestuia.Rugby-ul ne invata ca suntem mai puternici ,daca suntem sprijiniti de colegii de echipa si jucam cu daruire.
Rugby-ul poate preveni conflicte prin simplul fapt ca promoveaza valori esentiale,dar si universale.
IUBITI RUGBY-UL …el nu va tradeaza niciodata!
As vrea sa mai adaug ca sunt foarte bucuros si onorat sa scriu unui blog ce promoveava rugbyul , pentru ca sunt foarte putini cei ce cunosc cu adevarat ce valori morale naste acest sport . Va multumesc si va doresc multa bafta! "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu